• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День працівника сільського господарства

День працівника сільського господарства

2014-11-14

/Files/images/vitannya_сільського-господарства-e1415894448799-650x400.jpg

Багато свят є в календарі, але це особливо близьке нашому району – свято тих, хто своє життя присвятив праці на благодатній землі, сільському господарству.

Святкується День працівника сільського господарства щорічно третьої неділі листопада.

Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції. День працівників сільського господарства в Україні відзначається широко.

Не виняток - відзначення свята в селі Камбурліївка. У сільському клубі 14 листопада 2014 року відбувся святковий концерт за участю учнів, педагогів та жителів села. Найщиріші слова вітання почули сільгоспвиробники у свою адресу. Цікаві гумористичні сценки, пісні, танці, побажання приготували у подарунок учні. Активними учасниками свята, за традицією, були вчителі Зубкова Н.М., Кремса С.О., Церпіш К.М., Штефан Н.А., Рябець Т.С., Громов М.Т.

Були присутні працівники СТОВ "Родина", голова Камбурліївської сільської ради Крутько С. та представники фермерських господарств.

Директор СТОВ "Родина" Зубков М.Л. привітав зі святом та нагородив грамотами працівників сільського господарства.

Святкування Дня робітника сільського господарства пройшло на високому рівні.

Подяка учням, вчителям та односельцям за чудове свято!

Кiлькiсть переглядiв: 467

Коментарi