Новий рік у школі

2014-12-19

Щороку в переддень Свята Миколая Чудотворця у Камбурліївській загальноосвітній школі з’являється довгоочікувана дітьми гостя – лісова ялинка, яка прикрашає школу протягом місячника новорічних свят (від Дня Миколая до Водохреща).

Цього року новорічні заходи були проведені незвично рано. 17 грудня відбувся святковий вечір для старшокласників. Форма проведення вже стала традиційною – це був новорічний вогник: фойє школи перетворилось на затишну кав’ярню, де учні, сидячи за імпровізованими столиками, мали можливість і споглядати виступи, і демонструвати свою підготовлену програму на спеціально відведеному майданчику. Найкраще перевтілитись у казкових героїв вдалось учням 11 класу (класний керівник Штефан Н.А.).

18 грудня новорічна програма була проведена для учнів 1-7 класів.
Яскраві карнавальні костюми, традиційні хороводи, чудові новорічні пісні, гра Діда Мороза, Снігуроньки та Розбійника – усе створило атмосферу казки і сприяло гарному настрою як учасників, так і глядачів. Завдяки вчителю музики Троянському І.Г. були якісно підготовлені виступи кожного класу, виконання пісень заслуговувало гучних оплесків.

19 грудня у Камбурліївському Будинку культури відбувся концерт, присвячений Дню Святого Миколая. Вокальні номери, танцювальні постановки були підготовлені директором БК Пугач В.М. та хореографом Мочалюк О.О. Звичайно, учасниками були юні артисти Камбурліївки - учні школи. Присутні в залі глядачі (різного віку) з непідробною цікавістю та хвилюванням спостерігали за пригодами трьох маленьких дітлахів, які вирушили на пошуки Святого Миколая і ледве не стали «обідом» для Баби Яги та підступного Чорта. Але ж добро завжди перемагає!

По завершенню новорічних свят у школі учні стовідсотково отримали солодкі дарунки, надані постійним спонсором – сільськогосподарським товариством «Родіна», яке, до речі, дарує школі щорічно і ялинку-красуню. За підтримки цього ж таки товариства були відзначені подарунками і діти, задіяні і у заході, підготовленому Будинком культури (вокалісти, актори, танцювальні колективи). Мабуть, директор товариства Зубков М.Л. розуміє, що треба допомогти Святому Миколаю здійснити диво!

Щорічно додаткові дарунки школі надає і Камбурліївська сільська рада. Ними, за усталеною вже традицією, відзначались таланти за краще виконання пісні, акторську гру, кращий костюм тощо. Проте цього року частина цих дарунків рішенням учнівського колективу була передана в зону АТО воїнам-захисникам України разом із листами-трикутниками та іншими продуктами, зібраними школою (згущеним молоком, тушонкою, салом, крупами, макаронами, консервами, чаєм, кавою, печивом, яблуками, і т.п.).

Проведені заходи були спрямовані на прищеплення головних моральних цінностей дітям. Саме доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях. Творіть диво для інших – і диво обов’язково станеться з вами!

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi